Hakuosumat tuotteista
{{qrow.hinta}}
Hakuosumat tuoteryhmistä
Järjestä:
Hinta
Nimi
Tehokkuus
3D-teho
Kannettavuus
Valitut suodattimet
{{name}} {{value.values|join}} {{value.values.from}} {{value.values.from ? value.suffix : ''}} - {{value.values.to}} {{value.values.to ? value.suffix : ''}} min. {{value.values.from}} {{value.values.from ? value.suffix : ''}} max. {{value.values.to}} {{value.values.to ? value.suffix : ''}} {{value.prefix}} {{value.value}} {{value.suffix}}

Tietosuojakalvo on erittäin hyödyllinen lisävaruste kannettavalle tietokoneelle, kun halutaan piilottaa omalla tietokoneen ruudulla näkyvät tiedot sivullisten katseilta. Tietosuojakalvo toimii siten, että katsottaessa näyttöä suoraan edestä, näyttö näkyy katsojalle normaalisti, mutta sivulta katsottuna näytöllä näkyy vain mustaa. Tämä on erityisen käytännöllistä esimerkiksi julkisissa kulkuneuvoissa! Kaikki tietosuojakalvot ovat uudelleen kiinnitettäviä, eli ne saa helposti poistettua koneesta ja kiinnitettyä taas takaisin, aina tarpeen mukaan.

Meiltä löydät sopivan tietosuojakalvon kaikenkokoisille kannettaville erittäin kilpailukykyiseen hintaan! Maahantuomme osan myymistämme tietosuojakalvoista itse ja pystymme siksi tarjoamaan kalvot erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Applen kannettaville löytyy myös uudentyyppisiä magneetilla kiinnittyviä tietosuojakalvoja, jotka ovat äärimmäisen helppoja kiinnittää ja irrottaa aina tarpeen mukaan.

Ei tuloksia.Muuta suodatuskriteereitä ja yritä uudestaan.