O
t
a

y
h
t
e
y
t
t
ä

Kannettavatietokone.fi leasing yrityksille


Kannettavatietokone.fi leasing on yrityksille järkevin tapa tehdä IT-hankintoja. Älä sido yrityksesi pääomaa käyttöomaisuuteen, vaan valitse Kannettavatietokone.fi:n uniikki ja kulurakenteeltaan täysin läpinäkyvä leasing-vaihtoehto. Valitsemalla leasingin suoran ostamisen sijaan, yrityksen pääomaa vapautuu tuottavaan käyttöön, kuten markkinointiin, lisätyövoiman rekrytointiin tai yrityksen toiminnan laajentamiseen. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun tavoitellaan yritykselle kasvua!

Käytännössä IT-leasing tukee yrityksen kasvua kahdella tavalla:

1) käytössä on aina uusimmat, toimintavarmimmat ja tuottavimmat laitteet
2) yrityksen pääoma on vapaasti hyödynnettävissä siellä, missä sillä saavutetaan paras tuotto

Leasingista on lisäksi yritykselle useita muitakin etuja verrattuna tuotteiden ostamiseen suoralla kaupalla:

 • Leasingin kuukausierät kirjataan yrityksen kirjanpitoon vuokrana, eli ne ovat täysimääräisenä poistettavissa verotuksessa. Suoralla kaupalla ostettaessa poisto-oikeus on vain 25 % vuosittain.
   
 • IT-kulut ovat täysin ennustettavissa, koska leasingrahoituksen kuukausierät pysyvät samana koko sopimuskauden ajan. Tämä helpottaa budjetointia ja kassavirran suunnittelua.
   
 • Leasing on taseen ulkopuolista rahoitusta. Ostamisen sijasta leasingin valitseminen vaikuttaa yrityksen tunnuslukuihin; pääoman tuotto nousee, velkaantumisaste ei kasva ja vakuudet ovat käytettävissä muualla. Leasing parantaa yrityksen maksuvalmiutta, eikä heikennä vakavaraisuutta. Pääomat ovat vapaasti hyödynnettävissä siellä missä niillä saavutetaan paras mahdollinen tuotto!
   
 • Asiakkaan ei tarvitse hankkia myöskään erillisiä laitevakuutuksia, sillä vakuutus sisältyy leasingsopimuksen kuukausimaksuun.
   

Kannettavatietokone.fi:llä on yli kymmenen vuoden kokemus IT-laitteiden leasingista. Pitkän kokemuksemme perusteella leasingmallimme on hioutunut mahdollisimman asiakasystävälliseksi. Meillä kaikki kulut ovat läpinäkyviä - mitään piilokuluja, kuten laskutuslisiä tai ennakkomaksuja ei lisätä leasing-laskurimme ilmoittamiin kuukausivuokriin. Lisäksi laitteet saa aina lunastaa omaksi sopimuskauden päätyttyä todella edullisesti. Reilua ja suoraviivaista!
 

Kiinnostuitko ? Ota yhteyttä ja kerromme lisää, tai lisää haluamasi tuotteet leasinglaskuriin ja täytä leasinghakemus! Saat päätöksen 1-2 arkipäivän kuluessa.
 

"Leasing on ollut meille hyvä vaihtoehto. Uskon, että vastaavia sopimuksia on tarjolla muualla kannettavatietokone.fi:tä huonommin tai ainakin huonommilla ehdoilla. Meillä tulee jatkossakin olemaan vain yksi toimittaja ja se on kannettavatietokone.fi!" - Kari Perko, Arvo Partners Oy:n toimitusjohtaja.

Lue esimerkkiasiakaskokemus kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Kannettavatietokone.fi leasingia voi hakea lisäämällä tuotteet leasinglaskuriin, jonka kautta pääsee myös täyttämään rahoitushakemuksen. Hakemuksen käsittely kestää 1-2 arkipäivää. Kannettavatietokone.fi leasingissa laitteet saa yleensä käyttöön alle viikossa rahoitushakemuksen täyttämisestä!

Leasingrahoituksen saaminen edellyttää aina myönteisen rahoituspäätöksen rahoitusyhtiöltä.

Jos sinulla on kysyttävää kannettavatietokone.fi leasingista, otathan yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimitse ja kerromme mielellämme lisää!

Lataa tarkempi esite yritysleasingistamme tästä linkistä!