Järjestä: Myydyimmät
Suodata:
Suodata listaa

Lenovo-kannettavat videoeditointiin

Videoeditointi asettaa nykypäivänä kovat vaatimukset kannettavan tietokoneen ominaisuuksille, koska editoitava videomateriaali on nykyään lähes poikkeuksetta teräväpiirtovideota.

Videoeditoinnissa kannettavan tärkeimmät ominaisuudet ovat tehokas suoritin, riittävä keskusmuistin määrä, nopea SSD-massamuisti ja riittävän tehokas näytönohjain. Videoeditointi asettaa siis koneelle käytännössä hyvin samantyyliset vaatimukset, kuin pelikäyttö. Videoeditoinnissa näytönohjaimen merkitys ei kuitenkaan ole ihan niin suuri kuin pelikäytössä, vaan suorittimen tehokkuus, riittävän suuri keskusmuistin määrä ja nopean massamuistin merkitys korostuvat erityisesti.

Tälle sivulle olemme listanneet ainoastaan sellaisia kannettavia, jotka ominaisuuksiensa puolesta soveltuvat videoeditointiin. Kunkin kannettavan tuotesivulla on lisäksi eroteltu tarkemmin, minkä tasoiseen videoeditointiin mikäkin malli soveltuu (kevyt, keskiraskas tai raskas videoeditointi).

Tutustu myös mutkattomaan leasingratkaisuumme, joka on järkevin tapa hankkia IT-laitteet kaiken kokoisille yrityksille. Lue lisää tästä linkistä!

Ei tuloksia.Muuta suodatuskriteereitä ja yritä uudestaan.

Suomen laajimmasta valikoimastamme löytyy yli tuhat erilaista kannettavamallia! Jos et löydä sopivaa konetta verkkokauppaamme selaamalla, voit käyttää tuotehakuamme, joka auttaa sopivan koneen löytämisessä. Kannettavien tietokoneiden ominaisuuksista voit lukea lisää täältä. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa.

Tutustu myös kattavaan lisävarusteiden valikoimaamme. Meiltä löydät mm. näytöt, näppäimistöt, hiiret, tulostimet ja kaikki tarvitsemasi asennuspalvelut.