Järjestä: Myydyimmät
Suodata:
Suodata listaa

Lenovo-kannettavat kuvankäsittelyyn

Kuvankäsittelyyn sopivan kannettavan tärkeimmät ominaisuudet ovat laadukas näyttöpaneeli, riittävän tehokas suoritin ja riittävä keskusmuistin määrä. Erityistä huomiota tulee kiinnittää sopivan näyttöpaneelin valintaan, koska väärin valittu näyttöpaneeli tekee pahimmassa tapauksessa koneesta täysin kuvankäsittelyyn sopimattoman. Lähtökohtaisesti kuvankäsittelyyn sopivan kannettavan näyttöpaneelin tulisi aina olla tyypiltään IPS-paneeli.

IPS-paneeli toistaa värit tarkemmin ja sen kontrasti on yleensä huomattavasti parempi, kuin edullisimmista kannettavista löytyvän perustason TN-paneelin. Voit lukea lisää eri näyttötyypeistä info-sivultamme.

Kevyempään kuvankäsittelyyn riittää Intel Core i3 tai AMD Ryzen 3 –tasoinen suoritin ja 8 Gt keskusmuisti, mutta vaativampaan kuvankäsittelyyn Intelin Core i5 tai AMD Ryzen 5 –suoritin sekä 16 Gt keskusmuisti on hyvä lähtötaso.

Tälle sivulle olemme listanneet ainoastaan sellaisia kannettavia, jotka ominaisuuksiensa puolesta soveltuvat kuvankäsittelyyn. Kunkin kannettavan tuotesivulla on lisäksi eroteltu tarkemmin, minkä tasoiseen kuvankäsittelyyn mikäkin malli soveltuu (kevyt, keskiraskas tai raskas kuvankäsittely).

Tutustu myös mutkattomaan leasingratkaisuumme, joka on järkevin tapa hankkia IT-laitteet kaiken kokoisille yrityksille. Lue lisää tästä linkistä!

Ei tuloksia.Muuta suodatuskriteereitä ja yritä uudestaan.

Suomen laajimmasta valikoimastamme löytyy yli tuhat erilaista kannettavamallia! Jos et löydä sopivaa konetta verkkokauppaamme selaamalla, voit käyttää tuotehakuamme, joka auttaa sopivan koneen löytämisessä. Kannettavien tietokoneiden ominaisuuksista voit lukea lisää täältä. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa.

Tutustu myös kattavaan lisävarusteiden valikoimaamme. Meiltä löydät mm. näytöt, näppäimistöt, hiiret, tulostimet ja kaikki tarvitsemasi asennuspalvelut.