Järjestä: Myydyimmät
Suodata:
Suodata listaa

Dell-kannettavat 3D-suunnitteluun

Parhaiten 3D-suunnitteluun (ts. 3D-mallinnukseen) sopivia kannettavia kutsutaan yleensä nimellä "kannettava tehotyöasema". 3D-suunnitteluun sopivan kannettavan tärkeimmät ominaisuudet ovat erityisesti suunnittelukäyttöön soveltuva näytönohjain, tehokas suoritin ja riittävä keskusmuistin määrä. Käytännöllisyyden vuoksi myös koneen näytön resoluution tulisi olla vähintään Full-HD -tasoinen.

Parhaiten 3D-suunnitteluun soveltuvat näytönohjaimet tunnistaa Quadro (NVIDIA) tai FirePro (AMD) – tunnisteesta näytönohjaimen nimessä. Nämä erityisesti suunnittelukäyttöön tarkoitetut näytönohjaimet tarjoavat yleensä moninkertaisen tehon suunnitteluohjelmia käytettäessä, verrattuna viihdekäyttöön tarkoitettuihin GeForce- tai Radeon-näytönohjaimiin. Kevyempään perustason 3D-suunnitteluun voi kuitenkin valita myös GeForce- tai Radeon-perheen näytönohjaimen, lähinnä kuitenkin kustannussyistä.

Tälle sivulle olemme listanneet ainoastaan sellaisia kannettavia, jotka ominaisuuksiensa puolesta soveltuvat 3D-suunnitteluun. Kunkin kannettavan tuotesivulla on lisäksi eroteltu tarkemmin, minkä tasoiseen 3D-suunnitteluun mikäkin malli soveltuu (kevyt, keskiraskas tai raskas 3D-suunnittelu).

Tutustu myös mutkattomaan leasingratkaisuumme, joka on järkevin tapa hankkia IT-laitteet kaiken kokoisille yrityksille. Lue lisää tästä linkistä!

Ei tuloksia.Muuta suodatuskriteereitä ja yritä uudestaan.

Suomen laajimmasta valikoimastamme löytyy yli tuhat erilaista kannettavamallia! Jos et löydä sopivaa konetta verkkokauppaamme selaamalla, voit käyttää tuotehakuamme, joka auttaa sopivan koneen löytämisessä. Kannettavien tietokoneiden ominaisuuksista voit lukea lisää täältä. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa.

Tutustu myös kattavaan lisävarusteiden valikoimaamme. Meiltä löydät mm. näytöt, näppäimistöt, hiiret, tulostimet ja kaikki tarvitsemasi asennuspalvelut.