Leasinglaskuri

Kannettavatietokone.fi IT-leasing on ainoastaan yritysasiakkaillemme tarkoitettu palvelu. Tämän laskurin avulla voit suunnitella yrityksesi leasinghankintoja. Laskuri laskee sinulle kuukausimaksun leasattavien tuotteiden ja vuokra-ajan mukaan. Leasingsopimukseen voidaan liittää sekä laitteistoa että ohjelmistoa. Leasattavien tuotteiden yhteenlaskettu arvo tulee olla vähintään {{leasing_min}} €. Kun olet valinnut sinulle sopivat tuotteet ja vuokra-ajan, voit siirtyä laskurista rahoitushakemuksen täyttämiseen. Lisätietoa saat leasingsivulta.

 

Huom!
  • Leasingrahoitus vaatii myönteisen luottopäätöksen rahoitusyhtiöltä.
  • Myös alle vuoden ikäinen yritys voi saada leasingrahoitusta, jos yrityksen vastuuhenkilöiden taustat ovat kunnossa.
  • Sopimuskauden päätyttyä leasing-laitteet voi lunastaa omaksi huippuedullisesti. Lunastusmaksu on 2 kuukauden vuokraa vastaava summa tai minimissään 100 €.
  • Laskutusväli on kolme kuukautta.
  • Kuukausivuokraan sisältyy aina laitevakuutus esimerkiksi tapaturmaisen rikkoutumisen varalta.
  • Kannettavatietokone.fi -leasingissa ei ole lainkaan laskutuslisiä tai muita piilokuluja! Tämä tekee Kannettavatietokone.fi-leasingista yhden markkinoiden edullisimmista leasingratkaisuista yrityksille!

 

Leasinglaskurissasi ei ole tuotteita. Palaa tälle sivulle, kun olet lisännyt leasinglaskuriin tuotteita. Tämä on jaettu leasinglaskuri. Tämä on tallennettu sinun tämänhetkiseksi leasinglaskuriksi. Leasinglaskuri siirrettiin ostoskorista. Tämä on tallennettu sinun tämänhetkiseksi leasinglaskuriksi. Leasattavien tuotteiden yhteenlaskettu arvo tulee olla vähintään {{leasing_min}} €. Tällä hetkellä leasinglaskurin arvo on {{cartInfo.leasing.sum.with_vat}} €

Valitse leasing-aika:
Kuukausimaksu (ALV 24 %): {{cartInfo.leasing.monthly.with_vat}} €/kk
Kuukausimaksu (ALV 0 %): {{cartInfo.leasing.monthly.without_vat}} €/kk
Täytä leasinghakemus