Hae kaikista

Käytetyn tietokoneen takuu

Meillä Kannettavatietokone.fi:ssä koneet käyvät läpi tarkan huolto- ja korjausprosessin ja siksi meiltä hankittuihin koneisiin sisältyy aina takuu, kestoltaan vähintään vuoden, joskus jopa kahden mittainen!

Takuu on todiste siitä, että luotamme itsekin myymiimme koneisiin. Luottamus syntyy siitä, että hankimme koneet aina ammattikäyttäjiltä, jolloin ne ovat alunperinkin korkealaatuisia ja arvokkaita laitteita. Tarkan hankintaseulan lisäksi hoidamme meille tulevia laitteita piiruntarkan protokollan mukaisesti.

Käytetyt tietokoneet läpikäydään perusteellisesti

Kun käytetty tietokone saapuu meille yritysasiakkaaltamme, se käy läpi kattavan tarkistus- ja puhdistusprosessin, jossa koneen osat, kuten näppäimistö ja akku testataan perusteellisesti. 

Jos jokin osa on liian kulunut tai kaipaa huoltoa, se vaihdetaan uuteen. Lopuksi koneet puhdistetaan ulkoisesti ja sisäisesti mahdollisesta pölystä, liasta ja sormenjäljistä. Kun kone laitetaan myyntiin, se on puhdas ja toimii kuin uusi. Uudenveroiseksi huollettu tietokone pakataan toimitusta varten suunniteltuun, kestävään ja suojaavaan pakkaukseen.  

Miten käytettyjen tietokoneiden takuu toimii?

Käytetyt tietokoneet valitaan, tarkistetaan ja puhdistetaan pieteetillä. Tämän prosessin myötä myönnämme kaikille käytetyille tietokoneillemme kunnollisen, vähintään vuoden kestävän takuun.

Mahdollisen vian ilmentyessä takuuaikana, otamme koneen meille huoltoon ja korjaamme sen nopeasti takaisin asiakkaan käyttöön. Tavallisimmin käytettyjen koneiden huolto hoituu meiltä vain parissa arkipäivässä. 

Käytetyn tietokoneen takuuaikaa voi myös laajentaa

Jos kaipaat hankinnallesi lisäturvaa, saat meiltä laajennetun takuun käytetyille tietokoneille. Takuuaikaa on mahdollista laajentaa kahteen tai jopa kolmeen vuoteen saakka. 

Takuu tuo turvaa ja helpottaa ostopäätöksen tekemistä. Asiakastyytyväisyytemme käytettyjen koneiden ostajilla on 96 % ja meille on kunnia-asia vaalia sen pysymistä loisteliaalla tasolla. Siksi satsaamme joka ikisen myymämme käytetyn koneen laatuun - takuulla!

Katso täältä kaikki käytetyt kannettavat tietokoneemme!