Hae kaikista

Käytetyt MacBookit meiltä!

Vieläkö tietokoneen käyttäjiä jaotellaan Mac- ja PC-käyttäjiin? Jos meiltä kysytään, niin onhan se jako vielä aina jossakin määrin olemassa.

Kyse on ennemminkin käyttötottumuksesta kuin koneen varsinaisista teknisistä ominaisuuksista. Suorituskykyä ja tehoa riittää molemmissa ja lopulta käytettyjä ja uudenveroisiksi huollettuja koneita yhdistää yksi olennainen tekijä: laatu.

Me palvelemme Mac-käyttäjiä tuomalla nyt valikoimaamme myös Applen käytetyt kannettavat tietokoneet. Tässä meidän näkemyksemme siitä, miksi Mac on myös käytettynä kannettava sijoitus:

Laatu ja kestävyys

Applen tuotteet tunnetaan laadustaan ja pitkäikäisyydestään. Applen maine laadukkaista tuotteista on ansaittu pitkäjänteisen laaduntarkkailun ja huippuluokan materiaalien ansiosta. Pitkäänkin käytetty Mac voi tarjota erinomaista suorituskykyä vielä vuosien käytön jälkeen. 

Arvon säilyminen

Applen koneet ovat hankintahetkellä arvokkaita, mutta niiden arvo säilyy pitkään. Ostamalla käytetyn Macin voit saada laatutuotteen huomattavasti uutta konetta edullisemmin.

Ohjelmistotuki

Apple tarjoaa pitkään tukea vanhemmillekin laitteille. Vaikka käytetty Mac olisi muutaman vuoden vanha, se voi silti saada tuoreimmat macOS -päivitykset, jolloin se voi hyödyntää uusimpia toimintoja ja pysyy turvallisena. 

Ympäristöystävällisyys

Käytetyn kannettavan ostaminen edistää kestävää kulutusta ja vähentää elektroniikkajätteen määrää. 

Hinnan ja laadun suhde

Käytetyn Macin ostaminen on erinomainen tapa saada suorituskykyinen ja käyttäjäystävällinen laatukone kohtuulliseen hintaan.

Takuu

Meillä kannettavatietokone.fi:ssä käytetyn koneen ostaneista asiakkaistamme 99 % suosittelee oman kokemuksensa perusteella käytetyn koneen ostamista. Pidämme kiinni rehdistä kauppatavasta ja asiantuntijuudesta, joten voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin myös käytettyjen koneiden kohdalla. 

Koneilla on Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu. Kaikilla kannettavillamme, myös käytetyillä, on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus sekä vähintään 12 kuukauden takuu. 

Nyt siis pääsee taattuun Mac-laatuun kiinni myös pienemmällä budjetilla. Tutustu Mac-valikoimaamme täällä!

Kehityspäällikkö Apple-laitteet Jani Vuorinen 010 548 9584