Hae kaikista

Leasing-tietokone yritykselle

Sopiiko tietokoneen leasing teidän yrityksellenne?

Jos teidän yrityksenne tyyliin sopii se, että rahaa ei sidota IT-laitteisiin vaan jätetään yrityksen toiminnalle tärkeät eurot omaan käyttöpääomaan. Ja lisäksi tykkäätte tarkasti ennustettavasta kulurakenteesta sekä uusista, tietoturvallisista ja tehokkaista koneista, olet vain muutaman klikkauksen päässä leasing-sopimuksesta.

Jos olet eri mieltä, käypä lukemassa täältä tai käytä alle kaksi minuuttia vakuuttuaksesi videolla miksi tietokoneen leasing on yritykselle fiksu ratkaisu.

Viisi askelta uuteen leasing-sopimukseen

  1. Valitse sopiva kone tai koneet käyttämällä helpottavaa hakukonettamme
  2. Jos et löydä sopivaa, tai haluat neuvoja valintaan, ole yhteydessä tai tutkaile ostajan opastamme.
  3. Täytä leasing-hakemus verkkosivuillamme.
  4. Täytä ristikko, juo kahvia, hio yrityksesi strategiaa, soita äidille, mieti mihin sijoitat leasingin vapauttamat rahat tai ota tirsat. Me hoidamme sillä välin sopimuksesi kuntoon. Nuku yön yli.
  5. Saat leasing-sopimuksen allekirjoitettavaksi seuraavana arkipäivänä ja toivomasi laitteet haluamillasi ohjelmilla sekä oheislaitteilla käyttöösi muutaman päivän kuluessa.

     

Tietokoneen leasing jatkuu tai päättyy toiveittesi mukaan

Leasing-sopimuksen päättyessä voit lunastaa laitteet itsellesi pikkurahalla tai uusia sopimuksen päivitetyillä laitteilla. Vanhat laitteet me voimme halutessanne ostaa takaisin ja hyvitämme niistä jopa 30 % niiden alkuperäisestä arvosta. Täällä esimerkkilaskelmia, jos haluat tarkempaa tietoa. 

Tee kannettava sijoitus tulevaisuuteesi meillä!

Heräsikö kysymyksiä? Kysy meiltä lisätietoja

Toimitusjohtaja Yritysmyynti, IT-leasing Juhani Ahava 010 548 9583
Myynti ja asiakaspalvelu Yritysmyynti, IT-leasing Aleksi Nurmi 010 548 9580