Hae kaikista

Käytetty tietokone on järkevän ihmisen ratkaisu

Kysyimme* käytetyn ja kunnostetun tietokoneen hankkineilta asiakkailtamme, mitkä asiat ovat tärkeimpiä tietokonetta valittaessa. Liki tuhannen vastauksen joukosta erottui kärkikolmikko selvästi:

  1. Kone ei saa olla kuluneen näköinen.
  2. Koneen suorituskyvyn tulee olla riittävä.
  3. Kannettavan tietokoneen akun tulee olla kunnossa.

Käytetyn koneen ostaneista asiakkaistamme huimat 99 % suosittelee oman kokemuksensa perusteella myös muille käytetyn koneen ostamista. 

Mistä asiakastyytyväisyys muodostuu?

Siistiä ilman muuta!

Jos koneen ulkonäkö on rähjäinen, naarmuinen tai näppäimistö on kulunut, se ei ilahduta käyttäjää. Meillä kannettavatietokone.fi:ssä kunnostetut koneet ovat vain yrityskäytössä olleita koneita, joista on pidetty hyvä huoli koko käytön ajan, ja jotka alun perinkin ovat olleet todella laadukkaita laitteita. 

Suorituskyky riittää

Suorituskyky riippuu paljon asiakkaan tarpeista. Monelle se on yhdistelmä tehoa, ulkoista kuntoa, käyttöergonomiaa, yleistä laatuvaikutelmaa ja ennen kaikkea sitä, että kone vastaa käyttötarkoitustaan. Nettiselailu ja tekstinkäsittely tai vaikkapa pelaaminen tai CAD-ohjelmistojen pyörittely vaativat koneelta erilaista kapasiteettia. Mitä pienemmät vaatimukset, sitä edullisempi kone löytyy, mutta tärkeintä on tietysti löytää jokaiselle käyttäjälle juuri sopiva. Lue täältä vinkkejä optimaalisimman koneen hankkimiseen!

Akut kestävät

Tarkistamme kaikki akut ennen kuin laitamme koneet myyntiin. Jos akun kesto ei täytä kriteerejämme, vaihdamme sen uuteen. Kyselymme perusteella vain n. 10 % vastaajista oli ollut tyytymätön käytetyn kannettavan akun kestoon.

Laatu puhuttelee

Jotta käytetty tietokone pääsee meille myyntiin, on koneen alun perinkin oltava laatutuote.  Vain sellaisia haluamme tarjota asiakaskunnallemme, jotka antavat arvoa sille, että he saavat rahalleen vastinetta. Kodinkoneketjujen ja markettien myymiä "muovirimpuloita" emme ota meille myyntiin!

 

Käytetyillä tietokoneilla on myös toimiva takuu

Toisin kuin nettikirpputorien tai kauppapaikkojen kautta ostettaessa, meidän kauttamme saat myös käytetyille tietokoneille hyvin toimivan takuun. Käytettyjen tietokoneidemme takuuaika on aina vähintään 12 kuukautta ja sen voi laajentaa edullisesti 2 vuoden tai jopa 3 vuoden mittaiseksi. Takuuaikana huolehdimme mahdollisista koneen korjauskustannuksista 100 %:sti ja takuuhuollot hoituvat nopeasti muutaman arkipäivän läpimenoajalla.

Sokerina pohjalla - ympäristö kiittää kauneimmin!

Kestävän ja laadukkaan käytetyn tietokoneen ostaminen vähentää tarvetta valmistaa uusia ”kertakäyttökoneita”, eli raaka-aineiden ja energian tarve vähenee, samoin tuotantoprosessiin liittyvät päästöt.

Tule siis tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! 

*Tutkimus tehtiin lokakuussa 2023 ja siihen osallistui 828 kannettavatietokone.fi:n asiakasta.