Hae kaikista

Otapa meistä hyöty irti

Vähemmän harmaita, enemmän armaita hiuksia

Liki kahdenkymmenen vuoden kokemuksemme alalla on opettanut meille, millaisia asioita asiakas arvostaa. Luotettavuus on vuodesta toiseen kärkisijoilla. Kun hankkii koneen, se on työkalu eikä koriste ja työkalun kuuluu toimia, toimia ja toimia. Meidän koneemme ovat joko uusia tai huolella huollettuja yrityskäytössä olleita koneita, jotka ovat usein koko toiminta-aikansa olleet kiinni telakassa. Niissä ei siis näy juurikaan käytön jälkiä. Ja jos näkyy, niin kerromme siitä asiakkaalle jo ostovaiheessa. Kaikki muutkin yksityiskohtaisen tarkat tiedot on nähtävissä avoimesti etukäteen.

Takuulla toimivaa

Haluamme kaikin keinoin varmistaa, että asiakkaan käsiin päätyvä kone vastaa lupauksiamme. Siksi annamme kaikille meiltä myytäville koneillemme takuun. Siis myös käytetyillä tietokoneillamme on täysi takuu, joka toimii jopa laitevalmistajan takuuta paremmin.

Valikoima ei lopu kesken eli saat juuri sen mitä tarvitset

Tietokone hankitaan tarpeeseen. Verkkokauppamme hakupalvelu auttaa löytämään juuri sinua tai organisaatiotasi parhaiten palvelevan laitteen. Keveään, kovaan tai erikoiseen käyttöön - meiltä löydät sopivan laitteen sinulle sopivaan hintatasoon.

Mietitkö vielä?

Mikä tahansa tietokoneisiin liittyvä asia sinua mietityttääkin, ole meihin yhteydessä. Me haluamme auttaa. Muutenhan kokemuksemme menisi ihan hukkaan - paremmassa käytössä se on, kun se on sinun käytössäsi!

Ps. Kurkkaa myös OUTLET -osastollemme. Joku yksittäiskappale saattaa olla se, joka on juuri kuin sinulle tehty!

Katso lisää videoltamme