Hae kaikista
<<< Takaisin hakutuloksiin

Epson Expression XP-2205 Värimustesuihku Monitoimilaite Wifi

tuotekuva
Tuote on uusi
89
sis. ALV 25,5 % / 0 %
Yritysleasing haetaan... alk. {{product.leasing}} €/kk Näytä

Leasing

Monipuoliset maksutavat Lue lisää
Toimitusaika haetaan... {{product.erikoistoimitus}} {{product.toimitusaika}}
Toimituskulut Näytä

Toimituskulut

Tulostimet ja Skannerit Epson
Varastossa haetaan... Tilaustuote {{product.emailtoimitus ? 'Digitaalinen tuote' : 'yli 20 kpl'}} {{product.varastosaldo}} kpl Loppuunmyyty Ei vahvistettu {{product.saapumispaiva|date}}
Tuotekoodi {{product.koodi}}
OP laskulla 45 päivää korotonta maksuaikaa!

OP Lasku

OP laskulla yksityisasiakkaamme saavat ostoksille 45 päivää korotonta maksuaikaa. Saat tutustua tilattuihin tuotteisiin rauhassa ja maksaa laskun vasta myöhemmin. OP Laskulla voi ostaa enintään 5000 € suuruisia ostoksia. Saat laskun kätevästi sähköpostiisi. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Laskutuslisä on 2,95 €, joka lisätään tilauksen loppusummaan.

Voit myös halutessasi maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Jos maksat laskun erissä, sinun on maksettava vähintään minimilyhennys. Erämaksun pisin maksuaika on 36 kuukautta. Minimilyhennys on siten 1/36 laskun summasta, eli alle 3 prosenttia.

Erissä maksaessasi vuosikorko on 19,50 %.

Leasingpaketin tuotteet

Tuotepaketin tuotteet

Säästä {{product.tarjoushinta - product.hinta}} €
{{product.hinta}} €

Ostaessasi tämän tuotteen nyt, saat kaupan päälle:

Etu voimassa {{product.throwins.until}} asti.

Sisältyy tuotepaketteihin


  • Pieni monitoimitulostin

  • Säästä aikaa, rahaa ja tilaa

  • Helppo mobiilitulostus

  • Erilliset mustekasetit

  • Säästä rahaa vaihtamalla vain loppuun käytetty väri

  • Wi-Fi ja Wi-Fi Direct




  • Säästä aikaa, rahaa ja tilaa tällä pienellä monitoimitulostimella, jossa on erilliset mustekasetit ja mobiilitulostus. XP-2205 on varma valinta, kun etsit edullista, tyylikästä ja helppokäyttöistä tulostinta. Se on myös pienikokoinen ja tuottaa selkeitä ja eloisia tulosteita. Tulostaminen eri laitteilta on nopeaa ja helppoa Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct- toimintojen sekä yhteensopivien Epson-sovellusten avulla.

    Tämä edullinen malli hyödyntää käytettävissä olevan tilan tehokkaasti, sillä siinä on tulostus, skannaus sekä kopiointi yhdessä laitteessa.

    XP-2205:n useat tarpeelliset ja helppokäyttöiset toiminnot tekevät siitä erittäin joustavan. Wi-Fi-yhteys mahdollistaa langattoman tulostuksen ja skannauksen kotona, ja Wi-Fi Direct yhteyden ansiosta tulostus onnistuu myös ilman langatonta verkkoyhteyttä.

    Voit tulostaa, skannata ja paljon muuta suoraan puhelimestasi tai tabletiltasi Epson Smart Panel -sovelluksella*. Lisäksi Epson Creative Print -sovelluksen ansiosta voit tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, luoda onnittelukortteja ja paljon muuta.

    Epsonin neljän värin Ananas 604 -mustesarja tarjoaa luotettavat, eloisat ja kirkkaat tulosteet pienillä kustannuksilla. Mustan pigmenttimusteen ja värimusteiden yhdistelmä tuottaa selkeitä ja värikkäitä tulosteita. Lisäksi vakio- ja XL-kokoisina saatavat edulliset erilliset mustekasetit takaavat entistä alhaisemmat tulostuskustannukset.

    Mobiilitulostusratkaisuja varten tarvitaan langaton ja/tai Internet-yhteys tulostimeen. Katso lista Epson Connect yhteensopivista tulostimista, laitteista ja sovelluksista sekä ohjeet eri yhdistämistapoihin osoitteesta www.epson.eu/connec
    Minkälainen tämä tuote on?
    • {{item}}
    • Soveltuu erityisesti:
    • {{item}}

Ominaisuustagit

Pakettiin sisältyvän tietokoneen tekniset tiedot

Tekniset tiedot

{{item.label}} {{item.suffix}}
Liitännät

Tuotteelle ei ole saatavilla tarkempia tuotetietoja.

Lisätietoja

Tulostusteknologia: Värimustesuihku
Väritulostus: Kyllä
Wi-Fi: Kyllä
Vakioliitännät: Wi-Fi Direct, USB
Kaksipuolinen tulostus: Kyllä
Tulostusnopeus (musta, normaalilaatu, A4), sivua/min.: 27
All In One -toiminnot: Skannaus, Tulostus
Tulostusnopeus (väri, normaalilaatu, A4), sivua/min.: 15
Sisäinen muisti, MB: N/A
Tuotteen mitat (L x S x K), mm: 390 x 300 x 146
Tuotteen paino, g: 4000
Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Mac OS X 10.9.5 tai uudempi, Windows 10 (32/64 bit), Windows 11 tai uudempi, Windows 7 (32/64 bit), Windows 8 (32-/64-bittinen), Windows 8.1 (32/64 bit), Windows Server 2003, Windows Vista (32/-64-bittinen), Windows XP SP3 or later (32-bit), XP Professional x64 Edition SP2, macOS 11 tai uudempi
Virrankulutus, W: 12
Tulostusnopeus ISO/IEC 24734 (musta), sivua/min.: 8
Tulostusnopeus ISO/IEC 24734 (väri), sivua/min.: 4
Tulostustekniikan tarkkuus, dpi: 5.760 x 1.440
Tuetut tulostusmateriaalikoot: A4 (21.0x29,7 cm), A5 (14,8x21,0 cm), A6 (10,5x14,8 cm), B5, C6 (kirjekuori), DL (kirjekuori), No. 10 (kirjekuori), Letter Legal, 10 x 15 cm, 9 x 13 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm, 20 x 25 cm, 100 x 148 mm, 16:9, B6
Mobiili- ja pilvitulostuspalvelut: Epson Smart Panel App, Epson Creative Print App, Epson Connect (Email Print, Remote Print Driver)
Mukana tulevat ohjelmistot: Epson Photo+, Epson Scan 2
Suuttimien konfigurointi: 180 suutinta musta, 59 suutinta per väri