O
t
a

y
h
t
e
y
t
t
ä
<<< Takaisin hakutuloksiin

SYMANTEC NORTON SECURITY DELUXE 3.0 1 USER 5 DEVICES

Hittituote
Tarjous
Uutuus
Käytetty
Takuu 12 kk
Takuu 6 kk
Toimitus 0 €
Hinta (alv 24 % / 0 %)
39 Hinta ennen {{product.tarjoushinta}}
Maksu osissa:
Voit laskea maksuerän suuruuden muuttamalla kuukausien määrää.
Maksukuukausien määrä
Kuukausimaksu{{klarnaInstallment|round(1)|currency}}/kk
alk. {{product.klarna|currency}}/kk
Tuoteryhmä: {{product.tr}}
Valmistaja: {{product.valmistaja}}
Toimitusaika: {{product.erikoistoimitus}} {{product.toimitusaika}}
Varastossa: Tilaustuote yli 20 kpl {{product.varastosaldo}} kpl Loppuunmyyty Ei vahvistettu {{product.saapumispaiva|date}}
Toimituskulut: Näytä
Tämä kannettava lukuina: (min. 0 - max. 10)
{{product.lt_teh|round(1)}}
Tehokkuus
{{product.lt_3do|round(1)}}
3D-teho
{{product.lt_kan|round(1)}}
Kannettavuus
Norton Security Deluxe on helppokäyttöinen, keskitetty ratkaisu kaikkien tietokoneiden, älypuhelinten ja taulutietokoneiden suojaamiseen eri käyttöjärjestelmissä. Paras suojaus joka laitteelle, jolla liikut verkossa. Tämä lisenssi oikeuttaa vuoden käyttöön yhden käyttäjän viidessä eri laitteessa (tietokoneet/puhelimet/tabletit)!

Tunnistaa, analysoi ja torjuu enemmän verkkouhkia kuin koskaan ennen
Kuinka kauan kestää, ennen kuin upouuteen tietokoneeseesi pesiytyy haittaohjelmia? Luultavasti ei kauankaan, jos käytät ilmaisia tai muuten ala-arvoisia tietoturvaohjelmia. Kyberrikolliset ovat nykyään taitavampia kuin koskaan ja yrittävät päästä tietoihisi käsiksi monin eri keinoin. Muilla tietoturvatuotteilla ei välttämättä ole takanaan vaadittavia resursseja, jotta ne voisivat pysytellä mukana uusien uhkien kehityksessä. Norton-tuotteilla kuitenkin on. Kun uhkat muuttuvat yhä vaarallisemmiksi, Norton-tuotteet paranevat entisestään. Nortonin tietoturva-asiantuntijaryhmä analysoivat jatkuvasti uusia uhkia ja kehittävät uusia keinoja suojata laitteitasi niiltä.

Keskittyy ainoastaan tietoturvaan ja kuuluu maailman arvostetuimpiin tietoturvapalveluiden tarjoajiin.
Tietoturvaan keskittyminen ja asiantuntemus hyödyttää asiakkaita. Norton-tuotteet ovat suoriutuneet kilpailijoitaan paremmin monissa arvostetuissa vertailuissa, eikä mikään muu valmistaja ole voittanut tuotteillaan vuotuista PC Magazine Editors' Choice Award -palkintoa yhtä usein kuin Norton: 34 kertaa, yhdessä vaiheessa jopa 11 kertaa peräkkäin. Mitä etua tästä on sinulle? Kun ostat Norton Securityn, saat yhden markkinoiden parhaista tietoturvatuotteista. Niin yksinkertaista se on.

Eri laitteille ja käyttöjärjestelmille tarkoitettu suojaus turvaa tietosi riippumatta siitä, missä niitä säilytetään.
Mitä useammalla eri laitteella liikut verkossa ja mitä enemmän henkilökohtaisia tietoja säilytät laitteillasi, sitä vahvempaa suojausta tarvitset. Katseletko videoita tai teetkö ostoksia taulutietokoneellasi? Käytätkö älypuhelinta laskujen maksamiseen tai pankkitilisi tietojen tarkistamiseen? Henkilökohtaiset tietosi sijaitsevat useilla eri laitteilla. Pidä ne suojassa niillä kaikilla. Norton Security Deluxe on helppokäyttöinen, keskitetty ratkaisu kaikkien tietokoneiden, älypuhelinten ja taulutietokoneiden suojaamiseen eri käyttöjärjestelmissä: Windowsissa, Macissa, Androidissa ja iOS-järjestelmässä - sekä Windows 10: ssä. Lisäksi vain Norton osaa varoittaa sinua, jos Android-sovellus, jota olet lataamassa, vaikuttaa kohtuuttomasti akun kestoon tai sisältää tietoturva-aukkoja tai haittaohjelmia - jo ennen kuin olet asentanut sen Google Play -sivustolta.

Luokka: Turvallisuussovellutukset - turvallisuuspaketti
Versio: 3.0
Alusta: Windows, MacOS, Android, iOS
Kieli: Pohjoismainen
Lisensiointi
Lisenssityyppi: 1 käyttäjä, enintään 5 laitetta - 1 vuosi asennuksesta
Tuettu käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows Vista (32/64 bittiä) SP1 tai uudempi, Microsoft Windows 7 (32/64 bits) SP1 tai uudempi, Windows 8 (32/64 bits), Android 2.3 tai uudempi, Windows 8.1 (32/64 bits), Microsoft Windows XP SP3 (32 bit) tai uudempi, Apple MacOS X 10.9 tai uudempi, Apple iOS 7 tai uudempi, Windows 10 (32/64 bits)
Minkälainen tämä tuote on? Huippukohdat:
  • {{item}}
Mihin tämä tuote soveltuu?
  • Soveltuu erityisesti:
  • {{item}}
  • Emme suosittele:
  • {{item}}

Ominaisuustagit

Tekniset tiedot

{{item.label}} {{item.value}} {{item.suffix}}
Liitännät
{{index}} {{item}}
MassamuistitTyyppiKokoLiitäntä
{{item.tyyppi}}{{item.koko}} Gt {{item.liitanta}}

Tuotteelle ei ole saatavilla tarkempia tuotetietoja.

Lisätietoja

Samankaltaisia tuotteita