Järjestä: Myydyimmät
Suodata:
Suodata listaa

Käytetyt pöytäkoneet

Valikoimastamme löytyy myös paljon laadukkaita käytettyjä pöytäkoneita, joille myönnämme aina täyden takuun (jopa 36 kuukautta). Käytetyt tietokoneemme ovat vain yritysten käytössä olleita entisiä leasinglaitteita ja niiden kuntoluokitus on lähtökohtaisesti erittäin hyvä. Emme ota myyntiin sellaisia käytettyjä tietokoneita, joissa on rumia käytön jälkiä, vikoja tai puutteita. Kuvaamme kaikki käytetyt tietokoneemme itse, joten tiedät tarkalleen, minkä näköisen koneen meiltä saat.

Käytetty tietokone on erittäin hyvä ja järkevä vaihtoehto uudelle vastaavan hintaluokan tietokoneelle. Rakenteellinen laatu ja ergonomia ovat yleensä huomattavasti parempia, koska kyseessä on alun perin arvokas, jopa usean tuhannen euron arvoinen laadukas tietokone. Lisäksi käytetyn tietokoneen suorituskyky ja ominaisuudet ovat yleensä paremmat, kuin vastaavan hintaisella uudella tietokoneella. Käytetty tietokone on ekologinen valinta! Kysy meiltä myös tarpeidesi mukaan räätälöityjä käytettyjä tietokoneita!

Ei tuloksia.Muuta suodatuskriteereitä ja yritä uudestaan.

Suomen laajimmasta valikoimastamme löytyy yli tuhat erilaista kannettavamallia! Jos et löydä sopivaa konetta verkkokauppaamme selaamalla, voit käyttää tuotehakuamme, joka auttaa sopivan koneen löytämisessä. Kannettavien tietokoneiden ominaisuuksista voit lukea lisää täältä. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa.

Tutustu myös kattavaan lisävarusteiden valikoimaamme. Meiltä löydät mm. näytöt, näppäimistöt, hiiret, tulostimet ja kaikki tarvitsemasi asennuspalvelut.