Järjestä: Myydyimmät
Suodata:
Suodata listaa

Käytetyt Dell-kannettavat tietokoneet

Käytetyt ja uudenveroiseksi kunnostetut Dellin kannettavat tietokoneet löydät tältä sivulta. Käytetyt Dell-kannettavamme ovat aina ammattitason laitteita. Siksi myönnämme niille täyden takuun. Lue täältä lisää käytetyn koneen valinnan älykkyydestä ja niihin kuuluvasta takuusta.

Ei tuloksia.Muuta suodatuskriteereitä ja yritä uudestaan.

Käytetyt Dellin kannettavat tietokoneet ovat vain yritysten käytössä olleita entisiä leasinglaitteita ja niiden kuntoluokitus on lähtökohtaisesti erittäin hyvä. Emme ota myyntiin viallisia, puutteellisia tai käytössä kolhiintuneita tietokoneita. Kuvaamme myös kaikki käytetyt Dellin tietokoneemme itse, joten tiedät tarkalleen, minkä näköisen koneen meiltä saat.

Käytetty Dellin kannettava tietokone on älykäs vaihtoehto uudelle vastaavan hintaluokan tietokoneelle. Sijoitetulle rahalle saa hyvän vastineen, sillä myymämme käytetyt tietokoneet ovat alun perin arvokkaita, jopa tuhansien eurojen arvoisia koneita. Tällaisten koneiden rakenteellinen laatutaso, ergonomia, suorituskyky ja muut ominaisuudet ovat huolletussa koneissa uudenveroisia. 

Käytetty tietokone on myös ekologinen valinta! Kysy meiltä myös tarpeidesi mukaan räätälöityjä käytettyjä tietokoneita!

Kannettavatietokone.fi on kannettavien tietokoneiden, pöytäkoneiden ja oheislaitteiden erikoisliike, joka erottuu palvelulla, missä jokaiselle asiakkaalle pyritään löytämään koneet, jotka palvelevat käyttäjänsä tarpeita pitkään.

Suomen laajimmasta valikoimastamme löytyy yli tuhat erilaista kannettavamallia! Jos et löydä sopivaa konetta verkkokauppaamme selaamalla, voit käyttää tuotehakuamme, joka auttaa sopivan koneen löytämisessä. Kannettavien tietokoneiden ominaisuuksista voit lukea lisää täältä. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä, autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa.

Tarvitsetko lisävarusteita? Meiltä löydät mm. näytötnäppäimistöthiirettulostimet ja kaikki tarvitsemasi asennuspalvelut.