Järjestä: Myydyimmät
Suodata:
Suodata listaa

Käytetty kannettava eli läppäri on laatutietoisen valinta

Käytetyt kannettava tai käytetty tietokone ylipäätään on kustannustehokas ja ekologinen vaihtoehto. 

Alunperin tasokas käytetty kannettava on tarkistettuna ja huollettuna uudenveroinen hankinta. Käytetyt läppärit ovat meillä aina rakenteellisen ja ergonomisen laadun puolesta erinomaisia.

Käytetyn kannettavan suorituskyky riittää

Käytetyt kannettavat ovat alunperin jopa usean tuhannen euron läppäreitä, joten niiden suorituskyky ja muutkin ominaisuudet ovat keskivertokonetta parempia. 

Jokainen kone käy ammattilaisen käsien kautta, ja myyntiin päätyvät vain huippuyksilöt. Takuulla.

Kannettavatietokone.fi
Ei tuloksia.Muuta suodatuskriteereitä ja yritä uudestaan.

Käytettyihin kannettaviin täysi takuu

Olemme erikoistuneet käytettyjen kannettavien tietokoneiden huoltoon ja myyntiin. Myönnämme käytetyille kannettaville koneille aina täyden takuun, parhaimmillaan jopa 36 kuukautta. 

Käytettyjen tietokoneiden ostaneiden asiakastyytyväisyys 99 %

Otamme myyntiin ainoastaan parhaat käytetyt tietokoneet, jotta voimme varmistua ostajan tyytyväisyydestä. Käytettyjen kannettavien ostaneiden asiakkaiden asiakastyytyväisyys on meillä 99 % ja teemme kaikkemme, että saamme pidettyä sekä uusien että käytettyjen tietokoneiden ostajien tyytyväisyyden korkealla tasolla.

Meidän kauttamme hankittujen käytettyjen kannettavien kuntoluokitus on aina erittäin hyvä ja käytettyjä tietokoneita saat kaikilta huippumerkeiltä: Lenovo, HP, Dell, Apple ja Fujitsu.

Käytettyjen läppärien varustetaso on hyvä ja myös palvelut pelaavat käytettyihin tietokoneisiin

Käytetyt kannettavat toimitetaan meiltä käyttöjärjestelmä esiasennettuna ja mukana on aina sekä akku että virtalähde. Käytetyt kannettavat ovat siis turvallinen valinta.

Tutustu myös kattavaan lisävarusteiden valikoimaamme. Käytettyihin kannettaviin saat meiltä myös tietokoneiden näytöt, näppäimistöt, hiiret, tulostimet, tietosuojakalvot, sekä telakointiasemat ja kaikki tarvitsemasi tietokoneiden asennuspalvelut.