Hakuosumat tuotteista
{{qrow.hinta}}
Hakuosumat tuoteryhmistä
Järjestä:
Hinta
Nimi
Tehokkuus
3D-teho
Kannettavuus
Valitut suodattimet
{{name}} {{value.values|join}} {{value.values.from}} {{value.values.from ? value.suffix : ''}} - {{value.values.to}} {{value.values.to ? value.suffix : ''}} min. {{value.values.from}} {{value.values.from ? value.suffix : ''}} max. {{value.values.to}} {{value.values.to ? value.suffix : ''}} {{value.prefix}} {{value.value}} {{value.suffix}}

Käytetyt kannettavat tietokoneet ovat erikoisalaamme ja meiltä löytyy Suomen laajin valikoima käytettyjä kannettavia. Myönnämme käytetyille kannettavillemme aina täyden takuun, jopa 36 kuukautta. Käytetyt kannettavamme ovat yritysten käytössä olleita entisiä leasing-tietokoneita ja niiden kuntoluokitus on aina lähtökohtaisesti erittäin hyvä. Emme ota myyntiin sellaisia käytettyjä kannettavia, joissa on rumia käytön jälkiä tai muita vikoja/puutteita. Kuvaamme kaikki käytetyt kannettavamme itse, joten tiedät tarkalleen, minkä näköisen koneen meiltä saat. Saat meiltä käytettyjä kannettavia huippumerkeiltä, kuten Lenovo, HP, Dell ja Fujitsu. Koneet toimitetaan meiltä käyttöjärjestelmä esiasennettuna ja mukana on aina akku sekä virtalähde.
 

Suomen laajin käytettyjen kannettavien valikoima

Suomen laajimmasta käytettyjen läppäreiden valikoimastamme löytyy satoja kannettavamalleja. Jos et löydä sopivaa konetta verkkokauppaamme selaamalla, voit käyttää tuotehakuamme, joka auttaa sopivan koneen löytämisessä. Kannettavien tietokoneiden ominaisuuksista voit lukea lisää tämän linkin takaa. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa.

Tutustu myös kattavaan lisävarusteiden valikoimaamme. Meiltä löydät mm. tietokoneiden näytötnäppäimistöthiirettulostimet, tietosuojakalvot, sekä telakointiasemat ja kaikki tarvitsemasi tietokoneiden asennuspalvelut

Ei tuloksia.Muuta suodatuskriteereitä ja yritä uudestaan.

Laadukas käytetty kannettava on kustannustehokas ja ekologinen vaihtoehto

Käytetty kannettava, eli läppäri on erittäin hyvä ja järkevä vaihtoehto uudelle vastaavan hintaluokan kannettavalle. Rakenteellinen laatu ja ergonomia ovat yleensä huomattavasti parempia, koska kyseessä on alun perin arvokas, jopa usean tuhannen euron arvoinen kannettava tietokone. Lisäksi käytetyn läppärin suorituskyky ja ominaisuudet ovat yleensä paremmat, kuin vastaavan hintaisella uudella kannettavalla.

Käytetyn kannettavan, eli "läppärin" hinta on huomattavasti edullisempi

Käytetyn läppärin hinta on huomattavasti edullisempi kuin vastaavilla ominaisuuksilla varustetun uuden kannettavan tietokoneen. Koska kyseessä on alun perin arvokas ja laadukas yrityskone, käytetyllä tietokoneella on usein käyttövuosia odotettavissa jopa enemmän, kuin vastaavan hintaluokan uudella koneella. Selkeän laatuluokituksemme ja aitojen tuotekuviemme avulla tiedät tarkalleen, missä kunnossa harkitsemasi kone on.

Käytetty läppäri myös on ekologinen valinta. Kysy meiltä myös tarpeidesi mukaan räätälöityjä käytettyjä kannettavia!