O
t
a

y
h
t
e
y
t
t
ä
<<< Takaisin hakutuloksiin

LENOVO CHROMEBOOK 500E 11,6" N3450/HD-GFX/4/32EMMC/CHROME

Hittituote
Tarjous
Uutuus
Käytetty
Takuu 12 kk
Takuu 6 kk
Toimitus 0 €
Hinta (alv 24 % / 0 %)
499 Hinta ennen {{product.tarjoushinta}}
Maksu osissa:
Voit laskea maksuerän suuruuden muuttamalla kuukausien määrää.
Maksukuukausien määrä
Kuukausimaksu{{klarnaInstallment|round(1)|currency}}/kk
alk. {{product.klarna|currency}}/kk
Tuoteryhmä: {{product.tr}}
Valmistaja: {{product.valmistaja}}
Toimitusaika: {{product.erikoistoimitus}} {{product.toimitusaika}}
Varastossa: Tilaustuote yli 20 kpl {{product.varastosaldo}} kpl Loppuunmyyty Ei vahvistettu {{product.saapumispaiva}}
Toimituskulut: Näytä
Tämä kannettava lukuina: (min. 0 - max. 10)
{{product.lt_teh|round(1)}}
Tehokkuus
{{product.lt_3do|round(1)}}
3D-teho
{{product.lt_kan|round(1)}}
Kannettavuus

Tämän tuotteen kanssa ostetaan useimmin näitä:

11,6" 500e Chromebook on tehokas 2-in-1-laite, joka tuo luokkahuoneisiin laadukkaan käyttökokemuksen. Tehokkaan suorittimen, 360 astetta kääntyvän saranan, neljän käyttötilan, integroidun EMR-kynän ja monien muiden ominaisuuksiensa ansiosta se on täydellinen laite vaativaan opiskelukäyttöön.

Kynä tekee vaikutuksen
500e:n integroitu EMR-kynä sopii täydellisesti muistiinpanojen tekemiseen, tekstin kirjoittamiseen, graafiseen suunnitteluun ja matemaattisten ongelmien ratkaisuun, töiden esittelyyn ja moneen muuhun tarkoitukseen. Kynää ei tarvitse ladata tai yhdistää, joten oppilaat voivat helposti jakaa yhden kynän keskenään käyttäessään eri laitteita.

Kamerat toimivat kumpaankin suuntaan yhteiskäytön helpottamiseksi
Kahden teräväpiirtokameran ansiosta yhteistyö ja videoneuvottelut onnistuvat helposti. Etupuolen 720p-kamera sopii luovaan työskentelyyn ja yhteydenpitoon, kun taas taustapuolen 5 megapikselin kameralla on helppo ikuistaa ympäristöä. Kamera toimii aina oikeassa suunnassa laitteen kaikissa neljässä käyttötilassa. 500e:ssä etupuolen kamera sijaitsee näppäimistön vieressä, joten sillä voidaan ottaa kuvia samalla tavalla kuin tabletilla.

Näin laadukas näyttö ansaitsee hyvän suojauksen
Monikosketustoiminnolla varustetussa 11,6" teräväpiirtonäytössä on huippukestävä Corning Gorilla Glass 3 -lasi ja Native Damage Resistance -suojateknologia. Tämä teknologia hyödyntää ohutta alkali aluminosilikaattikerrosta,joka kestää hyvin voimakkaitakin iskuja. Se estää näyttöä vaurioitumasta,lohkeamasta ja naarmuuntumasta.

Mukautuu eri opiskelutyyleihin - aivan kuten opettajatkin
500e-laitteessa on 360 asteen sarana, joka mahdollistaa näytön kääntämisen juuri oikeaan asentoon laitteen neljän käyttötilan mukaan - kannettava, tabletti, teltta tai teline. Näin oppilaat voivat hyödyntää parhaalla tavalla laitteen monikosketusteknologiaa ja käyttää opiskelussa tarvittavia sovelluksia ja työkaluja. Perehdy käsiteltävään aiheeseen Kannettava-tilassa. Avaa näyttö kokonaan 360 asteen kulmaan ja työskentele Tabletti-tilassa. Aseta laite Teltta-tilaan esityksiä varten tai Teline-tilaan videoita katseltaessa. Se on juuri niin monipuolinen kuin opiskelijan mielikuvitus.

Testattu luokkahuoneissa
Jos luokkahuone tuntuu joskus sotatantereelta, ei syytä huoleen - tämä laite on testattu sotilastason kestävyystesteillä. Kumiset suojapuskurit,vahvistetut liitännät ja saranat sekä huippukestävä näppäimistö on testattu MIL-STD-810G-standardin mukaan,joten 500e on valmis kaikkiin haasteisiin. Laite kestää myös pudotuksen jopa 75 cm:n korkeudelta - eli suunnilleen pulpetilta tai työpöydältä.

Suunniteltu kestämään kovaa käyttöä
Täysikokoisessa näppäimistössä on tiivis kosketuslevy ja se kestää jopa 330 ml:n nesteroiskeet. Mekaanisesti kiinnitetyt näppäimet pysyvät tukevasti paikoillaan - näppäimistöä onkin turha syyttää koulutehtävien myöhästymisestä.

Lisää liitäntöjä,lisää tuottavuutta
500e:llä pääset kätevästi internetiin ja käytät kaikkia oheislaitteita. C-tyypin USB-portit takaavat tehokkaat ja nopeat liitännät oheislaitteisiin. USB-C-liittimet toimivat kummin päin tahansa,joten laitteiden kytkeminen on todella helppoa. Yhteyden lisäksi USB-C-liitäntä mahdollistaa Chromebookin ja oheislaitteiden akkujen lataamisen. 500e:ssä on myös kaksi USB 3.0 -liitäntää,2 x 2 AC Wi-Fi,Bluetooth 4.2 ja MicroSD-kortinlukija, joten siihen voidaan kytkeä lähes melkein mikä oheislaite tahansa.
Minkälainen tämä tuote on? Huippukohdat:
  • {{item}}
Mihin tämä tuote soveltuu?
  • Soveltuu erityisesti:
  • {{item}}
  • Emme suosittele:
  • {{item}}

Ominaisuustagit

Tekniset tiedot

{{item.label}} {{item.value}} {{item.suffix}}
Liitännät
{{index}} {{item}}
MassamuistitTyyppiKokoLiitäntä
{{item.tyyppi}}{{item.koko}} Gt {{item.liitanta}}

Tuotteelle ei ole saatavilla tarkempia tuotetietoja.

Lisätietoja

Samankaltaisia tuotteita