O
t
a

y
h
t
e
y
t
t
ä
<<< Takaisin hakutuloksiin

LENOVO CHROMEBOOK 300E 11,6" MT8173C/GX6250/4/32EMMC/CHROME

Hittituote
Tarjous
Uutuus
Käytetty
Takuu 12 kk
Takuu 6 kk
Toimitus 0 €
Hinta (alv 24 % / 0 %)
399 Hinta ennen {{product.tarjoushinta}}
Maksu osissa:
Voit laskea maksuerän suuruuden muuttamalla kuukausien määrää.
Maksukuukausien määrä
Kuukausimaksu{{klarnaInstallment|round(1)|currency}}/kk
alk. {{product.klarna|currency}}/kk
Tuoteryhmä: {{product.tr}}
Valmistaja: {{product.valmistaja}}
Toimitusaika: {{product.erikoistoimitus}} {{product.toimitusaika}}
Varastossa: Tilaustuote yli 20 kpl {{product.varastosaldo}} kpl Loppuunmyyty Ei vahvistettu {{product.saapumispaiva}}
Toimituskulut: Näytä
Tämä kannettava lukuina: (min. 0 - max. 10)
{{product.lt_teh|round(1)}}
Tehokkuus
{{product.lt_3do|round(1)}}
3D-teho
{{product.lt_kan|round(1)}}
Kannettavuus

Tämän tuotteen kanssa ostetaan useimmin näitä:

Tässä monipuolisessa 11,6 tuuman 2-in-1 Chromebook -kannettavassa on 360 asteen sarana ja 10 pisteen monikosketusteknologia. 300e voidaan asettaa neljään eri käyttötilaan - kannettava, tabletti, teltta tai teline - monipuolista opiskelua ja työskentelyä varten. Oppilaat voivat käyttää yhdessä laitetta kaikille tutulla tavalla - koskettamalla näyttöä.

Kosketa tai kirjoita - sinä päätät
11,6" teräväpiirtonäytössä on 10 pisteen monikosketusteknologia, jonka ansiosta oppilaat voivat työskennellä heille tutulla tavalla. Nykypäivän oppilaat ovat kasvaneet kosketusnäyttöjen parissa,joten 300e sopii juuri heidän mukavuusalueelleen.

Joustava laite joustavaan opiskeluun
300e-laitteessa on 360 asteen sarana, joka mahdollistaa näytön kääntämisen juuri oikeaan asentoon laitteen neljän käyttötilan mukaan - kannettava, tabletti, teltta tai teline. Näin oppilaat voivat hyödyntää parhaalla tavalla laitteen monikosketusteknologiaa ja käyttää opiskelussa tarvittavia sovelluksia ja työkaluja. Perehdy käsiteltävään aiheeseen Kannettava-tilassa. Avaa näyttö kokonaan 360 asteen kulmaan ja työskentele Tabletti-tilassa. Aseta laite Teltta-tilaan esityksiä varten tai Teline-tilaan videoita katseltaessa. Se on juuri niin monipuolinen kuin opiskelijan mielikuvitus.

Riittävän kestävä sotilaskäyttöön - ja siten myös luokkahuoneeseen
Jos luokkahuone tuntuu joskus sotatantereelta, ei syytä huoleen - tämä laite on testattu sotilastason kestävyystesteillä. Kumiset suojapuskurit, vahvistetut liitännät ja saranat sekä huippukestävä näppäimistö on testattu MIL-STD-810G-standardin mukaan, joten 300e on valmis kaikkiin haasteisiin. Laite kestää myös pudotuksen jopa 75 cm:n korkeudelta - eli suunnilleen pulpetilta tai työpöydältä.

Näppäimistö,joka on tehty kestämään
Täysikokoisessa näppäimistössä on tiivis kosketuslevy ja se kestää jopa 330 ml:n nesteroiskeet. Mekaanisesti kiinnitetyt näppäimet pysyvät tukevasti paikoillaan - tätä näppäimistöä onkin turha syyttää koulutehtävien myöhästymisestä.

Yhteistyötä selkein näkymin
Etuosan 720p-teräväpiirtokameran kristallinkirkas kuva on omiaan multimediaprojekteissa. Olipa kyseessä sitten videopuhelu tai keskustelu luokkatoverin kanssa, oppilaat näkevät aina toisensa selkeästi, mikä helpottaa yhteistyötä ja oppimista.

Yhdistää sekä ajatukset että laitteet
300e:llä pääset kätevästi internetiin ja käytät kaikkia oheislaitteita. C-tyypin USB-portti takaa tehokkaat ja nopeat liitännät oheislaitteisiin. USB-C-liittimet toimivat kummin päin tahansa, joten laitteiden kytkeminen on todella helppoa. Yhteyden lisäksi USB-C-liitäntä mahdollistaa Chromebookin ja oheislaitteiden akkujen lataamisen. 300e:ssä on myös USB 3.0 -liitäntä, 2 x 2 AC Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI-liitäntä ja SD-kortinlukija ,joten siihen voidaan kytkeä lähes melkein mikä oheislaite tahansa.
Minkälainen tämä tuote on? Huippukohdat:
  • {{item}}
Mihin tämä tuote soveltuu?
  • Soveltuu erityisesti:
  • {{item}}
  • Emme suosittele:
  • {{item}}

Ominaisuustagit

Tekniset tiedot

{{item.label}} {{item.value}} {{item.suffix}}
Liitännät
{{index}} {{item}}
MassamuistitTyyppiKokoLiitäntä
{{item.tyyppi}}{{item.koko}} Gt {{item.liitanta}}

Tuotteelle ei ole saatavilla tarkempia tuotetietoja.

Lisätietoja

Samankaltaisia tuotteita