Järjestä: Myydyimmät
Suodata:
Suodata listaa

HP-kannettavat yrityskäyttöön

Yrityskannettavien suunnittelun pääpainopiste on yleensä ollut ensisijaisesti käytettävyydessä ja toimintavarmuudessa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi parempaa näppäimistötuntumaa ja laajempaa liitettävyyttä. Yrityskannettavat soveltuvat siis työkäyttöön huomattavasti paremmin, kuin markettien ja kodinkoneliikkeiden valikoimasta löytyvät Windows 10 Home -käyttöjärjestelmällä varustetut kuluttajakannettavat.

Yrityskäyttöön suunnitellut kannettavat erottaa helpoiten niiden käyttöjärjestelmästä, joka on useimmiten Windowsin Professional-versio (esim. Windows 10 Pro). Yrityskannettaville on yleensä saatavilla paljon työkäyttöä helpottavia lisävarusteita, kuten telakoimisasema, joka mahdollistaa kaikkien työpisteen lisälaitteiden helpon liittämisen kannetttavaan. Lisäksi yrityskannettaville on lähes aina saatavilla ns. ON-SITE huoltopalvelu, joka tarkoittaa sitä, että vikatilanteessa teknikko tulee nopealla vasteajalla korjaamaan laitteen asiakkaan luo. Tällaista palvelutasoa ei ole saatavilla kuluttajakannettaville.

Yrityskäyttöön suunniteltu kannettava on erittäin hyvä valinta myös kotikäyttöön silloin, jos konetta tullaan käyttämään pääasiassa hyötypainotteiseen käyttöön, eikä pelaamiseen. Yrityskannettavat ovat yleensä rakenteellisesti laadukkaampia kuin kuluttajakannettavat ja niihin löytyy myös paremmin varaosia, kuten vaihtoakkuja. Yrityskannettavan odotettu käyttöikä on yleensä huomattavasti kuluttajakannettavaa pidempi.

Tutustu myös mutkattomaan leasingratkaisuumme, joka on järkevin tapa hankkia IT-laitteet kaiken kokoisille yrityksille. Lue lisää tästä linkistä!

Ei tuloksia.Muuta suodatuskriteereitä ja yritä uudestaan.

Suomen laajimmasta valikoimastamme löytyy yli tuhat erilaista kannettavamallia! Jos et löydä sopivaa konetta verkkokauppaamme selaamalla, voit käyttää tuotehakuamme, joka auttaa sopivan koneen löytämisessä. Kannettavien tietokoneiden ominaisuuksista voit lukea lisää täältä. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa.

Tutustu myös kattavaan lisävarusteiden valikoimaamme. Meiltä löydät mm. näytöt, näppäimistöt, hiiret, tulostimet ja kaikki tarvitsemasi asennuspalvelut.