Hakuosumat tuotteista
{{qrow.hinta}}
Hakuosumat tuoteryhmistä
Järjestä:
Hinta
Nimi
Tehokkuus
3D-teho
Kannettavuus
Valitut suodattimet
{{name}} {{value.values|join}} {{value.values.from}} {{value.values.from ? value.suffix : ''}} - {{value.values.to}} {{value.values.to ? value.suffix : ''}} min. {{value.values.from}} {{value.values.from ? value.suffix : ''}} max. {{value.values.to}} {{value.values.to ? value.suffix : ''}} {{value.prefix}} {{value.value}} {{value.suffix}}

Maailman tunnetuin tietokonevalmistaja HP (Hewlett-Packard) on yhdysvaltalainen tietokoneita, tulostimia ja oheislaitteita valmistava yritys, jonka erittäin laajasta valikoimasta löytyy kannettavia tietokoneita aina perus markettiläppäreistä kaikkein vaativimpaan ammattikäyttöön. Luotettavat ja tehokkaat HP-kannettavat ovat hintaluokkaansa nähden yleensä hyvin varusteltuja ja ulkoisesti näyttäviä. Koneiden kattavat liitännät mahdollistavat erilaisten lisälaitteiden, kuten telakan käytön vaivattomasti, eli HP:n yrityskannettavat sopivat erinomaisesti työ- ja toimistokäyttöön. 

Mallisarjoista HP Probook ja HP Elitebook ovat yritysten ”työjuhtia” ja näistä mallisarjoista löytyy sopiva konemalli liikkuvaan työkäyttöön tai toimistolle. Graafisten alojen, suunnittelijoiden ja ohjelmistokehittäjien tarpeisiin sopii HP Zbook -mallisarjan kannettavat, jotka tarjoavat erinomaista suorituskykyä kaikkein vaativimpaankin käyttöön.

Ei tuloksia.Muuta suodatuskriteereitä ja yritä uudestaan.