O
t
a

y
h
t
e
y
t
t
ä
<<< Takaisin hakutuloksiin

ASUS ZENBOOK DUO UX481FL 14"FHD i7-10510U/MX250/16/1000SSD/W10P

Hinta (alv 24 % / 0 %)
Leasinghinta: {{product.hinta[carts.shopping.time]}} € / kk Hinta ennen {{product.tarjoushinta[carts.shopping.time]}} € / kk
1799 Hinta ennen {{product.tarjoushinta}}
Maksu osissa:
Voit laskea maksuerän suuruuden muuttamalla kuukausien määrää.
Maksukuukausien määrä
Kuukausimaksu{{klarnaInstallment|round(1)|currency}}/kk
alk. {{product.klarna|currency}}/kk
Tuoteryhmä: {{product.tr}}
Valmistaja: {{product.valmistaja}}
Toimitusaika: {{product.erikoistoimitus}} {{product.toimitusaika}}
Varastossa: Tilaustuote yli 20 kpl {{product.varastosaldo}} kpl Loppuunmyyty Ei vahvistettu {{product.saapumispaiva|date}}
Toimituskulut: Näytä
Tuotekoodi: {{product.koodi}}
Tämä tietokone lukuina: (min. 0 - max. 10)
{{product.lt_teh|round(1)}}
Tehokkuus
{{product.lt_3do|round(1)}}
3D-teho
{{product.lt_kan|round(1)}}
Kannettavuus

Tämän tuotteen kanssa ostetaan useimmin näitä:

Leasingpaketin tuotteet

Uusi Zenbook Duo UX481FL on vallankumouksellinen kannettava tietokone, joka on varustettu kahdella näytöllä tarjoten täysin uusia tapoja sekä luovaan työskentelyyn toimiston ulkopuolella, että vaativaan ammattilaiskäyttöön!

ZenBook Duon avulla pystyy työskentelemään kahdella näytöllä, minkä ansiosta työskentely on samankaltaista kuin kiinteällä työasemalla. Käyttäessä paljon suorituskykyä vaativia sovelluksia voi työskentelyä tehostaa sijoittamalla projektit aikajanan ScreenPad Plus -näyttöön, jolloin niistä saa paremman yleiskatsauksen.

ZenBook Duon mukana toimitettava Stylus-kynä yhdessä 12,6” ScreenPad Plus -kosketusnäytön kanssa mullistavat kannettavan tietokoneen työskentelymahdollisuudet. Vaakatasoon sijoitettu ScreenPad Plus tarjoaa erinomaisen ergonomisen ja vakaan alustan kirjoittamiseen tai piirtämiseen.

Kevyen ja ohuen rungon sisään kätkeytyy erittäin energiatehokas ja suorituskykyinen kymmenennen sukupolven Intel Core i7-10510U -neliydinsuoritin, moniajoa sujuvoittaa 16 GB-keskusmuisti ja tallennustilaksi on valittu äärimmäisen nopea 1000 GB PCIEG3x2 NVME -protokollan SSD-levy. Grafiikkasuorituskyvyn takaa erillinen Nvidia GeForce MX250 –näytönohjain ja riittoisa akku (70 WHrs) takaa virran koko päiväksi.

Nopeimmat mahdolliset langattomat verkkoyhteydet mahdollistaa uusimman standardin Wi-Fi 6 (802.11ax), joka tekee langattomista yhteyksistä entistä vakaampia. 14" päänäyttö on Pantone sertifioitu, laajojen katselukulmien IPS–paneeli 300nits valovoimalla ja 100% sRGB väriavaruuden kattavuudella. Olemattomien NanoEdge -kehysten avulla näytönala on peräti 90%. Olemattomista näytönreunoista huolimatta, webkamera on tutulla paikallaan näytön yläreunassa. Webkamera on lisäksi Windows Hello -yhteensopiva 3D IR -kamera, jossa on kannen avaamisesta aktivoituva kasvojentunnistus.

Kirjoitustuntumaa ZenBook Duon taustavalaistulla näppäimistöllä parantaa ErgoLift -sarana, joka nostaa kannettavan pohjan miellyttävämpään ja ergonomiseen kirjoituskulmaan. Samalla Ergolift tehostaa komponenttien jäähdytystehoa mahdollistaessaan koneen alapuolelle paremman ilmavirran. Kolmas ErgoLift –saranan hyöty on yhdessä Harman Kardonin asiantuntijoiden kanssa suunniteltu äänentoisto, sillä saranaratkaisun luoma tyhjä tila mahdollistaa paremman äänentoiston kaiuttimien ollessa irti pöydän pinnasta.

Koneen laadun ja kestävyyden puolesta puhuu myös sille annettu MIL-STD 810G -sertifiointi. Se on suunniteltu kestämään tavallista kannettavaa suurempia korkeuden-, kosteuden- ja lämpötilanvaihteluja. Se on myös läpäissyt alan vaativimmat tiputus- ja tärinätestit.

Pakkaus sisältää Zen-suojataskun ja Stylus-kynän

Tässä mallissa on Windows 10 Pro -käyttöjärjeselmä!
Minkälainen tämä tuote on? Huippukohdat:
  • {{item}}
Mihin tämä tuote soveltuu?
  • Soveltuu erityisesti:
  • {{item}}
  • Emme suosittele:
  • {{item}}

Ominaisuustagit

Pakettiin sisältyvän tietokoneen tekniset tiedot

Tekniset tiedot

{{item.label}} {{item.value}} {{item.suffix}}
Liitännät
{{index}} {{item}}
MassamuistitTyyppiKokoLiitäntä
{{item.tyyppi}}{{item.koko}} Gt {{item.liitanta}}

Tuotteelle ei ole saatavilla tarkempia tuotetietoja.

Lisätietoja

Samankaltaisia tuotteita