O
t
a

y
h
t
e
y
t
t
ä
<<< Takaisin hakutuloksiin

ASUS CHROMEBOOK C202XA 11,6" MTK8173C/HD-GFX/4/32EMMC/CHROME

Hinta (alv 24 % / 0 %)
Leasinghinta: {{product.hinta[carts.shopping.time]}} € / kk Hinta ennen {{product.tarjoushinta[carts.shopping.time]}} € / kk
349 Hinta ennen {{product.tarjoushinta}}
Maksu osissa:
Voit laskea maksuerän suuruuden muuttamalla kuukausien määrää.
Maksukuukausien määrä
Kuukausimaksu{{klarnaInstallment|round(1)|currency}}/kk
alk. {{product.klarna|currency}}/kk
Tuoteryhmä: {{product.tr}}
Valmistaja: {{product.valmistaja}}
Toimitusaika: {{product.erikoistoimitus}} {{product.toimitusaika}}
Varastossa: Tilaustuote yli 20 kpl {{product.varastosaldo}} kpl Loppuunmyyty Ei vahvistettu {{product.saapumispaiva|date}}
Toimituskulut: Näytä
Tuotekoodi: {{product.koodi}}
Tämä tietokone lukuina: (min. 0 - max. 10)
{{product.lt_teh|round(1)}}
Tehokkuus
{{product.lt_3do|round(1)}}
3D-teho
{{product.lt_kan|round(1)}}
Kannettavuus

Tämän tuotteen kanssa ostetaan useimmin näitä:

Leasingpaketin tuotteet

ASUS Chromebook C202XA on ihanteellinen opetustietokone riippumatta siitä oletko opiskelija vai opettaja. Vaativaan luokkahuonekäyttöön suunniteltu C202XA on erinomainen valinta jokaisen oppilaan intensiiviseen käyttöön sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella.

Kestävän suunnittelun lisäksi ASUS Chromebook C202XA on myös suunniteltu helposti ylläpidettäväksi. C202XA on suunniteltu ennen kaikkea avaamaan uusia opetusmahdollisuuksia ja kestämään kaikki arjen haasteet. Se on suunniteltu oppimiseen intuitiivisten ominaisuuksien avulla. 180 astetta aukeavien saranoiden avulla opiskelija voi avata tietokoneen vaakatasoon, jolloin se sopii erinomaisesti ryhmätöihin. Myös liitettävyys on hyvä täysimittaisen HDMI –portin ansiosta. Riittoisa 47WHrs akku mahdollistaa koko koulupäivän kestävän yhtäjaksoisen käytön ilman latausta.

C202XA on rakennettu kestäväksi luokkahuoneessa ja se on riittävän vankka vaativiin olosuhteisiin. Vahvistetusta kumista valmistettu laitteen runkoa ympäröivä suojakotelo vähentää merkittävästi vaurioiden mahdollisuutta. Chromebookin kaikki neljä reunaa ja kulmaa on lujitettu tärkeiden komponenttien suojauksen varmistamiseksi ja sen pinnoite on naarmuuntumaton. C202XA kestää pudotuksen jopa 120cm:n korkeudelta. Laitteen kestävyys ei rajoitu pelkästään vahvaan runkoon, sen hyvän kosketusvasteen tarjoava näppäimistö 2mm:n kulkusyvyydellä kestää lisäksi nesteen läikkymisen. Näppäinten 2mm:n kulkusyvyydellä saa myös tarkemman kirjoituskokemuksen verrattuna alan 1.5 mm:n standardiin.

C202XA on suunniteltu helppoon korjaamiseen ja huoltoon paikan päällä. Modulaarisen rakenteen ansiosta keskeiset komponentit voidaan helposti vaihtaa jolloin käytönkeskeytymisiä sekä päivityssyklejä saadaan merkittävästi lyhennettyä. Avainkomponentit voidaan nopeasti poistaa neljässä helpossa vaiheessa - näppäimistö, akku, jäähdytysmoduuli ja emolevy - kaikki nämä voidaan vaihtaa neljällä helpolla vaiheella purkamatta koko tietokonetta. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa.

ASUS Chromebook C202XA:n laadun puolesta puhuu myös sen MIL-STD-810G -sotilasstandardi, lisäksi se on stressitestattu täyttämään tiukat ASUS-laatustandardit jotka takaavat toiminnan vaikeissa ympäristöolosuhteissa, korkeuden, lämpötilan ja kosteuden osalta sekä kovaa päivittäistä käyttöä jäljittelevät isku- ja tärinätestit. ASUS Chromebook C202XA on siis ihanteellinen opetustietokone vuosiksi eteenpäin!
Minkälainen tämä tuote on? Huippukohdat:
  • {{item}}
Mihin tämä tuote soveltuu?
  • Soveltuu erityisesti:
  • {{item}}
  • Emme suosittele:
  • {{item}}

Ominaisuustagit

Pakettiin sisältyvän tietokoneen tekniset tiedot

Tekniset tiedot

{{item.label}} {{item.value}} {{item.suffix}}
Liitännät
{{index}} {{item}}
MassamuistitTyyppiKokoLiitäntä
{{item.tyyppi}}{{item.koko}} Gt {{item.liitanta}}

Tuotteelle ei ole saatavilla tarkempia tuotetietoja.

Lisätietoja

Samankaltaisia tuotteita