Järjestä: Myydyimmät
Suodata:
Suodata listaa

Kannettavat tietokoneet opiskelijalle

Opiskelukäyttöön soveltuvassa kannettavassa yhdistyvät ennen kaikkea pitkä akkukesto ja kompakti koko. Opiskelijan kannettava kulkee usein päivittäin mukana koulussa ja siksi on erityisen tärkeää, ettei kone ole fyysisesti liian isokokoinen tai painava ja koneen akulla pärjää mielellään koko koulupäivän ilman lataamisen tarvetta.

Opiskelijoiden käyttämät sovellukset eivät yleensä aseta koneelle suuria tehovaatimuksia, joten opiskelukäyttöön hyvin sopivia kannettavia löytyy myös edullisemmista hintaluokista. Tälle sivulle olemme listanneet ainoastaan sellaisia kannettavia, jotka ominaisuuksiensa puolesta soveltuvat hyvin opiskelijalle. Opiskelijan kannattaa myös tutustua käytettyjen tietokoneiden valikoimaamme. Käytetyt tietokoneet tarjoavat erinomaisen hinta-laatu-suhteen ja niistä onkin tullut erittäin suosittu valinta opiskelijoiden keskuudessa.

Ei tuloksia.Muuta suodatuskriteereitä ja yritä uudestaan.

Suomen laajimmasta valikoimastamme löytyy yli tuhat erilaista kannettavamallia! Jos et löydä sopivaa konetta verkkokauppaamme selaamalla, voit käyttää tuotehakuamme, joka auttaa sopivan koneen löytämisessä. Kannettavien tietokoneiden ominaisuuksista voit lukea lisää täältä. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa.

Tutustu myös kattavaan lisävarusteiden valikoimaamme. Meiltä löydät mm. näytöt, näppäimistöt, hiiret, tulostimet ja kaikki tarvitsemasi asennuspalvelut.