Järjestä: Myydyimmät
Suodata:
Suodata listaa

Kannettavat tietokoneet

Laaja valikoima uusia kannettavia tietokoneita nopealla toimituksella! 

Kannettavat tietokoneet ovat erikoisalaamme ja meiltä löytyykin Suomen laajin valikoima eri käyttötarkoituksiin soveltuvia kannettavia tietokoneita eri käyttöjärjestelmillä, kuten Microsoft Windows, macOS sekä Linux. Etsit sitten kannettavaa tietokonetta opiskeluun, töihin tai ihan vain peruskäyttöön, niin meiltä löydät takuulla toimivan tietokoneen. 

Laajasta läppärivalikoimastamme löydät myös tehokkaita kannettavia tietokoneita, jotka soveltuvat muun muassa videoeditointiin, 3D-mallinnukseen sekä kuvankäsittelyyn. Verkkokauppamme tuotehaku auttaa sinua sopivan tietokoneen löytämisessä. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa.

Meiltä saat kannettavat tietokoneet huippumerkeiltä, kuten Apple, Dell, HP, Lenovo, MicrosoftPanasonic ja Tuxedo. Koneet toimitetaan meiltä käyttövalmiina ja mukana on aina akku sekä virtalähde.

Tutustu myös kattavaan lisävarusteiden valikoimaamme. Meiltä löydät mm. tietokoneiden näytötnäppäimistöthiirettulostimet, tietosuojakalvot, sekä telakointiasemat ja kaikki tarvitsemasi tietokoneiden asennuspalvelut

Ei tuloksia.Muuta suodatuskriteereitä ja yritä uudestaan.