Anna palautetta

Asennukset ja Palvelut

Tuotteita sivulla: 10 | 20 | 50 | 100

Järjestä: sarja | hinta | nimi

Laptech

30 €

Muistin asennuspalvelu kannettavaan tietokoneeseen. Jos ostat kannettavan tietokoneen, lisämuistin ja tämän asennuspalvelun, lisämuisti asennetaan koneeseesi valmiiksi. Tarkistathan muistin yhteensopivuuden. Toimitusaika kasvaa 1-3 arkipäivää, kun tilaat asennuksen kannettavaan.

Lisätietoja
45 €

Kiintolevyn tai SSD:n asennuspalvelu kannettavaan tietokoneeseen. Jos ostat kannettavan tietokoneen, kiintolevyn ja tämän asennuspalvelun, kiintolevy asennetaan koneeseesi valmiiksi. Kiintolevyn asennus ei sisällä käyttöjärjestelmän asennusta uudelle kiintolevylle. Toimitusaika kasvaa 1-3 arkipäivää, kun tilaat asennuksen kannettavaan.

Lisätietoja
60 € Erämaksu alk. 6€/kk

Tämä asennuspalvelu sisältää kiintolevyn tyhjennyksen ja käyttöjärjestelmän uudelleenasennuksen tai käyttöjärjestelmän asennuksen tyhjään kiintolevyyn kiintolevyn vaihdon yhteydessä. HUOM! Kiintolevy jolle käyttöjärjestelmä asennetaan, joudutaan tyhjentämään kaikista tiedoista! Toimitusaika kasvaa 2-4 arkipäivää, kun tilaat tämän asennuksen kannettavaan.

Lisätietoja
59 € Erämaksu alk. 6€/kk

Ostitko uuden kannettavan ja siihen ohjelmistoja ja oheistuotteita? Anna meidän laittaa uusi kannettavasi käyttökuntoon, ostamalla tämän avaimet käteen palvelun. Toimitusaika kasvaa 1-3 arkipäivää, kun tilaat asennuksen kannettavaan.

Lisätietoja
79 € Erämaksu alk. 7€/kk

Avaimet käteen plus -palvelu sisältää kaiken tämän: uusi tietokoneesi käyttövalmiina, käyttöjärjestelmän varmuuskopiolevyt mahdollisten häiriötilanteiden varalle sekä kiintolevyn osiointi toiveidesi mukaisesti! Ostitko uuden kannettavan ja siihen ohjelmistoja ja oheistuotteita? Anna meidän laittaa uusi kannettavasi käyttökuntoon, ostamalla tämän avaimet käteen palvelun. Toimitusaika kasvaa 1-3 arkipäivää, kun tilaat asennuksen kannettavaan.

Lisätietoja
69 € Erämaksu alk. 7€/kk

Tämä asennuspalvelu sisältää SSD-aseman asennuksen kannettavaan sekä käyttöjärjestelmän ja tiedostojen siirron vanhalta kiintolevyltä uuteen SSD-asemaan. Toimitusaika kasvaa 1-3 arkipäivää, kun tilaat asennuksen kannettavaan.

Lisätietoja
39 €

3G- tai 4G-modeemin asennuspalvelu kannettavalle. Jos ostat kannettavan tietokoneen, siihen sopivan sisäisen 3G- tai 4G-modeemin sekä tämän asennuspalvelun, sisäinen 3G- tai 4G-modeemi asennetaan koneeseesi valmiiksi. Tarkistathan modeemin yhteensopivuuden ennen tilausta. Toimitusaika kasvaa 1-3 arkipäivää, kun tilaat asennuksen kannettavaan.

Lisätietoja

Lenovo

45 €

Lenovon Thinkpad L/T/W/X -sarjan kannettavaan esiasennetun 64-bittisen Windows 7 Professional -käyttöjärjestelmän vaihto vastaavaan 32-bittiseen versioon. Palvelu on saatavilla suomen- tai englanninkielisenä. Ilmoita toivottu kieli tilauksen lisätietokenttään.

Lisätietoja
Tuotteita sivulla: 10 | 20 | 50 | 100